NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ  Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Κύπρος ✆ 211 0139949

NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ  Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Κύπρος ✆ 211 0139949

▼ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ''SITE'' Βρίσκεστε στην παλιά μας ιστοσελίδα

Ότι μας παρουσιάζουν σε μια βιτρίνα είναι πάντα και αυτό που μας προσφέρουν;

 

Βλέποντας από την σκοπιά του πελάτη και όχι μιας εταιρίας ανελκυστήρων, για ακόμη μια φορά θέλουμε να βοηθήσουμε στην επιλογή σας με τις συμβουλές μας. Δεν λέμε ότι εμείς είμαστε η απολυτή και η μοναδική επιλογή υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρίες ανελκυστήρων στην Ελλάδα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν με την ανάλυση και την ενημέρωση σας ώστε να πάψουν να υπάρχουν θιγμένοι, θύματα και να κάνουμε στην άκρη αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και πλουτίζουν εις βάρος όλων εμάς.
Δεν αποφασίζουμε λοιπόν να επιλέξουμε μια εταιρία μόνο από μια καλοστημένη έκθεση και καλοστημένες φωτογραφίσεις εγκαταστάσεων και προσωπικού είναι το λιγότερο που μας απασχολεί στην αγορά η στην επιλογή ενός επαγγελματία - συνεργάτη.
  • 1) Όνομα και χρήμα
 
Πολλές αλλά όχι το σύνολο των εταιριών κτίζουν όνομα όχι με ποιότητα αλλά ...με χρήμα, χρήμα που κάποιες φορές αποκτιέται με κόπο και άλλες φορές όπως λέμε ‘’με τρόπο’’ ο τρόπος αυτός όμως πολλές φορές είναι η απάτη. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος οι προμηθευτές λίγοι αρά; Κάτι τρέχει εδώ, γιατί έχουμε τόσο μεγάλη απόκλιση στην τιμή; Μήπως είναι ώρα να σκεφτούμε να προβληματιστούμε να συζητήσουμε να ανταλλάξουμε γνώμες γνώσεις και απόψεις;
  • 2) Τι να προσέχουμε
α) Δεν εντυπωσιαζόμαστε από τις εγκαταστάσεις και τα δήγματα που μας αλλά με τα ΕΡΓΑ που μας παρουσιάζουν όχι απλά με μια οπτική επαφή μέσο φωτογραφίας αλλά με μια επιτόπια μάτια και ξενάγηση στο έργο /έργα.
β) Ανελκυστήρας δεν είναι μόνο το κουμπάκι ο όμορφος φωτισμός και ο θάλαμος, ανελκυστήρας είναι και το εσωτερικό πίσω από την κλεισμένη πόρτα του μηχανοστασίου και εντός του φρεατίου ενός ανελκυστήρα. Η ποιότητα λοιπόν δεν κρίνεται μόνο από τα υλικά αλλά από τον τρόπο που έχουν εγκατασταθεί. Ο σωστός και προσεγμένος τρόπος εγκατάστασης μας προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής άνεση αισθητική και το βασικότερο όλων ΑΣΦΑΛΕΙΑ .
 

 

  • 3) Υλικά Β ποιότητας άγνωστης προέλευσης - παραπλάνηση

Σας πούλησαν ανελκυστήρα επώνυμο; Είστε σίγουροι; Ώρα να σας βάλουμε σε υποψία αν και αργά για κάποιους ώρα να το ψάξετε λίγο. Τι γίνετε λοιπόν και πως πέφτουμε στην παγίδα; Ένας ανελκυστήρας έχει πολλά μέρη, θάλαμος πόρτες έμβολο αντλία κινητήρα σασί τροχαλίες χειριστήρια και αμέτρητα αλλά εξαρτήματα.

Λέγοντας μας προφορικά είτε γραπτά σε μια προσφορά το όνομα μιας εταιρίας επώνυμης εμείς ηρεμούμε και έτσι προχωρούμε με την απίθανη τιμή και τα επώνυμα υλικά που μας έταξαν για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα μας. Είναι έτσι πάντα όμως; Όχι δυστυχώς από την εμπειρία μας και από επισκέψεις μας σε διάφορα έργα πολλών εταιριών εντός Αθηνών διαπιστώνουμε καθημερινά ότι διαφορές εταιρίες άλλα έχουν αναφέρει και άλλα έχουν τοποθετήσει με την άγνοια του ανυποψίαστου πελάτη

 

  • Τι ακριβώς γίνεται:

Τοποθετούνται βασικά εξαρτήματα επώνυμων εταιριών (εξαρτήματα που εύκολα προδίδουν γιατί αναγράφονται στην άδεια του ανελκυστήρα η το πιστοποιητικό φορέα ελέγχου.) Πολλά άλλα εξαρτήματα όμως δεν είναι επώνυμα είναι πιο χαμηλής ποιότητας παρέχουν όμως πιστοποιητικό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πολλές φορές όλα τα παραπάνω γίνονται με ενημέρωση του πελάτη για ένα μικρότερο κόστος.

Επίσης κάποια υλικά αν και δεν ανήκουν στο πακέτο κάποιας επώνυμης εταιρίας είναι πολύ αξιόπιστα και πολλές φορές ξεπερνούν και κάποια μεγάλα ‘’brand names’’

Ανάμεσα σε αυτά τα έργα έχουμε συναντήσει και πολύ καλά έργα με άψογη εγκατάσταση, δεν τους βάζουμε λοιπόν όλους σε ένα τσουβάλι.

  • 4) O ανελκυστήρας σας έχει πάρει άδεια - πιστοποιητικό;
 
Συναντάμε ανά τακτά διαστήματα ανελκυστήρες χωρίς άδειες χωρίς πιστοποιήσεις ενώ τις έχετε επιβαρυνθεί κατά την εγκατάσταση, πέραν όμως όλων αυτών ποιος έχει κρίνει ότι ο ανελκυστήρας σας είναι κατάλληλος για χρήση;
Ας οργανωθούμε λοιπόν για την ασφάλεια όλων. Ζητήστε την άδεια και το πιστοποιητικό του ανελκυστήρα σας, ελέγχετε τις ημερομηνίες επανελέγχων του ανελκυστήρα και την καρτέλα συντήρησης. Να είστε παρόντες σε κάποιες από τις συντηρήσεις. Κράτιστε προσωπικό αρχείο συμβάντων ανεξάρτητο από του συντηρητή. Ζητήστε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα και κυρίως θέματα ασφάλειας.Υποχρεώστε τον συντηρητή να παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά την συντήρηση η κατά την επίλυση βλάβης του ανελκυστήρα.
 
  • 5) Ανελκυστήρας και εταιρεία
 
Χρόνια τώρα πλανάτε ότι ο ανελκυστήρας είναι ιδιοκτησία της εταιρίας που τον εγκατέστησε, λάθος! Ο ανελκυστήρας ανήκει στους ενοίκους του κτιρίου και μόνο. Πολλές φορές ο πελάτης νομίζει πως δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει εταιρία συντήρησης, λάθος! Ανά πάσα στιγμή αν επιθυμεί είτε για οικονομικούς είτε για λόγους κακής εξυπηρέτησης μπορεί να προβεί σε διακοπή συνεργασίας με οποιαδήποτε εταιρία ανεξαρτήτως σύμβασης.
 
Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας ενημερώσει ώστε να μην δυσφημίζεται όλος ο κλάδος του ανελκυστήρα για αυτούς τους λίγους που κάνουν χρυσές δουλειές με κάλπικους τρόπους.

 

 

 

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 211 0139 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 0080 989
 
NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Copyright ©

Blog Stats

  • Total posts(618)
  • Total comments(45)

Forgot your password?