NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ  Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Κύπρος ✆ 211 0139949

NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ  Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Κύπρος ✆ 211 0139949

▼ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ''SITE'' Βρίσκεστε στην παλιά μας ιστοσελίδα

Οι τιμές η ποιότητα των υπηρεσιών και τα προϊόντα της NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Καθημερινά καλούν την εταιρία μας από όλη την Ελλάδα με διάφορα αιτήματα, κυριαρχούν όμως τα αιτήματα για νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα η συστήματα ΑΜΕΑ.

Το πρώτο πράγμα που θέλει να μάθει ένας πελάτης που μας καλεί είναι η τιμή του προϊόντος, αρκεί όμως αυτό;

Όχι! μην βιάζεστε και μην μένετε στην τιμή σκεφτείτε τι ανελκυστήρα θα παραλάβετε και βασικότερο όλων την ποιότητα εγκατάστασης του.

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε ενδεικτικά αρκετά πράγματα για να γίνουν κατανοητά ώστε να τα κατανοήσετε και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και κυρίως να μην ακούσουμε πάλι την λέξη είμαστε ακριβή εταιρία.

Η κάθε εταιρία έχει το σκεπτικό της, πιο αναλυτικά :

 

  • ·  Κάποιες εταιρίες για το μόνο που νοιάζονται είναι το κέρδος τους και πως θα ρίξουν το κόστος αγοράς του ανελκυστήρα.

 

Þ Παραπλανούν τον πελάτη με πλαστά έγγραφα η και παραποιημένα προϊόντα.

 

Þ Τοποθετούν ανάμικτα προϊόντα από διάφορες εταιρίες ώστε να σας παραπλανούν με ένα επώνυμο προϊόν και δεκάδες Β΄ ποιότητας, άγνωστης προέλευσης, μεταχειρισμένα, μη πιστοποιημένα προϊόντα, προϊόντα με μικρή διάρκεια ζωής, έντονα θορυβώδη λειτουργία, μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.

 

  • ·  Κάποιες εταιρίες προσπαθούν να δεσμεύσουν τον πελάτη τοποθετώντας στον ανελκυστήρα υλικά που πιθανόν να τον εγκλωβίσουν στην συγκεκριμένη εταιρία εφόρου ζωής.

 

Þ Τοποθετούν υλικά που έχουν πολλές φορές την αποκλειστική χρήση και εισαγωγή από άλλες χώρες.

 

Þ Τοποθετούν ηλεκτρονικά συστήματα που κλειδώνουν τον ανελκυστήρα αυτόματα και καμία άλλη εταιρία δεν μπορεί να τα ξεκλειδώσει.

 

Þ Πολλά προϊόντα συνεργάζονται μεταξύ τους και έτσι στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να απαλλαχτεί από την εταιρία πληρώνοντας για νέα υλικά το κόστος ανεβαίνει υπερβολικά και πολλές φορές παραμένει δεσμευμένος και αναγκάζετε να υποστεί τις υπέρογκες χρεώσεις στην συντήρηση η και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τον ανελκυστήρα.

 

  • · Ο χρόνος είναι χρήμα για την κάθε εταιρία. Προσπαθούν να παραδίδουν το έργο το συντομότερο δυνατό.

 

Þ Ο μικρότερος χρόνος παράδοσης συνεπάγεται με πρόχειρη εγκατάσταση, πολλές ατέλειες, πιθανές ζημίες και φθορές στα εξαρτήματα κατά την τοποθέτηση τους επίσης κακή ρύθμιση, αντιαισθητικό αποτέλεσμα,συντομότερη μελλοντική φθορά.

  • · Εγκατάσταση ανελκυστήρα από την NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ.

 

Þ Η NEXTLEVEL πριν από την εγκατάσταση θα μελετήσει το κτίριο θα ενημερωθεί για το DESIGN του κτιρίου ώστε να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και ιδέες για τον ανελκυστήρα σας.

 

Þ Θα μελετήσει προσεκτικά  τι υλικά και τι τύπος ανελκυστήρα ταιριάζει στο κτίριο σας ώστε να έχετε την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος την μικρότερη φθορά λόγο μεγάλης χρήσης, την γρήγορη εξυπηρέτηση και μετακίνηση του κοινού.

 

Þ Τοποθετούμε στον ανελκυστήρα ότι σας αναφέρουμε και στην προσφορά μας ώστε να μην υπάρχει δυσαρέσκεια η εξαπάτηση.

 

Þ Σας παρουσιάζουμε το προϊόν πριν την τοποθέτηση του ώστε να διασταυρώσετε ότι είναι το ίδιο με το αναγραφόμενο.

 

Þ Εγγυούμαστε γραπτώς ότι τα προϊόντα μας δεν σας δεσμεύουν αποκλειστικά στην εταιρία μας και ότι δεν φέρουν ύποπτα συστήματα κλειδώματος.

 

Þ Οι εγκαταστάτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και τηρούν αυστηρά τα standards της εταιρίας για την ποιότητα των εργασιών καθώς και την προστασία του χώρου που εργάζονται.

 

Þ Όλα τα εξαρτήματα που τοποθετούμε στον ανελκυστήρα σας είναι επώνυμα ακόμα και τα πιο μικρά εξαρτήματα. Όλα είναι σημαντικά για την καλή και μακρά διάρκεια καλής λειτουργίας του ανελκυστήρα.

 

Þ Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες που φωτογραφίζουν και σας παρουσιάζουν τα έργα και τα υλικά που τοποθετούνται στον ανελκυστήρα, (φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του ανελκυστήρα και όχι μόνο το περιτύλιγμα)

 

Þ Πιστοποιούμε μετά το τέλος της εγκατάστασης τον ανελκυστήρα σας μέσω της εταιρείας TUV HELLAS

 

Þ Συντηρούμε συστηματικά τον ανελκυστήρα και τον διατηρούμε πάντα σε καλή κατάσταση μεγαλώνοντας και την διάρκεια ζωής και αντοχής των υλικών του.

 

Þ Όλοι οι προμηθευτές μας είναι αξιόλογοι επαγγελματίες, παρέχουν άμεση ανταπόκριση, καλό service, μακροχρόνια εξυπηρέτηση χωρίς φόβο για μελλοντική διακοπή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

 

Η εταιρία NEXTLEVEL φιλοδοξεί να γίνει πρότυπο και να ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας, των υλικών και πάνω από όλα την ποιότητα εγκατάστασης. Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό της αγοράς για άψογο αποτέλεσμα και λεπτομέρεια σε κάθε κατασκευή μας. Η εταιρία μας συλλέγει στοιχεία, γνώμες, απόψεις από πελάτες ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες και να αποφύγει λάθη και δυσαρεστημένους πελάτες. Σκοπός της εταιρίας δεν είναι να σας τοποθετήσει έναν οικονομικό ανελκυστήρα ώστε να πάρει το έργο και την συντήρηση του, σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα και πολύ ποιοτικές υπηρεσίες. Πριν λοιπόν επιλέξετε τον εγκαταστάτη του ανελκυστήρα σας σκεφτείτε ενημερωθείτε και αποφασίστε. Μια οικονομική τιμή σήμερα, δεκάδες έξοδα αύριο.

 

 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  211 0139 949 - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  697 0080 989
 
NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Copyright ©

Blog Stats

  • Total posts(618)
  • Total comments(45)

Forgot your password?